Молитва за немовлятами

Советуем ознакомиться молитва за немовлятами с несколькими вариантами на русском языке, с полным описанием и картинками.

Молитва для новорожденного ребенка

Каждая мать хочет своего малыша видеть здоровым и счастливым — ведь любой матери невыносимо видеть болезни детей. Молитва о младенце помогает быстро облегчить состояние ребенка и избавить его от болезней.

Матери всегда молятся о своих детях: даже о некрещеных. Это естественно — каждая мать хочет защитить своё чадо от зла, а кто лучше Бога поможет в этом?

Церковь не поминает в своих святых молитвах тех, кто еще не стал официально ее членом, но нет никакой преграды для материнской любви: мама может просить о здоровье и благополучии своего чада всегда.

Не только Богу Всемогущему молятся о своих любимых малышах — о больных детках просят заступничества и исцеления у великомученика Пантелеймона: при земной жизни он был доктором, и удостоен был от Бога многих чудес исцеления по своей безграничной вере.

Следует всегда помнить о том, что один только Бог способен допустить человеческую болезнь — Он же способен ее и исцелить. Святые, к помощи которых мы прибегаем — посредники между Господом и грешными людьми, об этом важно знать всем родителям, которые молятся о здоровье детей — чтобы они не проявили нечаянно неуважения к Богу.

Молитва о малыше

Самая известная молитва для исцеления новорожденного — молитва святому Симеону Богоприимцу. Историю этого старца рассказывает нам Святое Евангелие. Он желал смерти, ибо был стар, но Господь пообещал ему при жизни лицезрение Спасителя Мира. Встретив Младенца Иисуса, принесенного в храм по иудейской традиции, он растрогался и принял на руки Самого Царя Небес и Земли.

Можно просить о помощи (особенно важно роженице сопровождать младенца молитвой с первого дня жизни) Богородицу, ибо Она — Матерь всех матерей, и защищает всякое живое существо от опасности и страдания.

Святой Ангел — Хранитель, по учению Церкви, дается каждому человеку при совершении над ним Таинства Святого Крещения, поэтому ведутся активные дискуссии о целесообразности обращения к нему по поводу некрещенных деток. Обратитесь с вопросом к Вашему священнику — он точно подскажет самый правильный вариант. Не ищите инструкций по духовному ограждению и защите в интернете — он кишит как просто безграмотными в богословском смысле людьми, так и откровенными вредителями — магами и колдунами всех сортов и цветов.

Как молиться о здоровье правильно?

Если Вы молитесь о здоровье и спокойствии младенца — сохраняйте свою душу и мысли в чистоте, не заговаривайте малыша от чего-либо и не ворожите, отказывайтесь от всех псевдоправославных действий которые Вам предлагают совершить. Спросите и лишний раз переспросите у священника совета по поводу предлагаемых Вам на стороне действий. Батюшка точно скажет Вам, что правильно и полезно, а что — нет. Не бойтесь и не стесняйтесь, Вы не будете выглядеть глупо, духовная бдительность полезна и необходима.

Чистая и горячая, искренняя молитва матери о здоровье рожденного ей ребенка полезна как самой матери, так и детям: мать ради Божественного присутствия и защиты живет достойно, а дети с малых лет, от самого начала жизни видящие материнское благочестие, растут и сами деятельными и достойными христианами.

Молитва о здоровье младенца может быть произнесена как в храме, так и в любом другом месте.

Мать не пускают в храм до момента прочтения над ней священником особой молитвы (обычно после крещения малыша), однако сила молитвы матери за младенца (некрещенного в том числе) — огромна, ибо Господь не оставляет своих верных (к слову, в католической церкви присутствию мамы на крещении будут только рады и «нечистой» после родов ее никто не считает). Прочитанная из любого места и положения, материнская молитва охранит детей в минуту опасности, даже если Вы не стоите со свечами и лампадами перед иконами святых, которым Вы молитесь.

При этом невозможность чтения молитв перед иконой и простую лень необходимо четко отличать. Будьте честны с собой, если Вы можете встать перед иконой и прочесть молитву, но при этом лежите и лишь делаете вид, что немощны — от такой молитвы не будет проку, лучше подождать и вознести молитву достойно.

Популярные молитвы о детях:

Молитвы за младенца: комментарии

Комментариев — 3,

Материал интересный,никогда не слышал о таких молитвах.Мне кажется,что даже от сердца молитва,то есть не официальная,если так можно выразиться,имеет эффект не хуже.Рекомендую читать молитвы Архангелу Михаилу, Ангелу хранителю о И конечно же тут необходимо читать ежедневно молитвы.А в целом хочу сказать — спасибо Вам большое за приведенные молитвы!

всех святых прошу помолитесь,исцелите от болезней рабу божью веронику с младенцем.спасибо Аминь

Пожалуйста помогите рабу божьему Иоанну,пусть растет крепеньким и слушается свою маму, не обижает ее, и чтобы маленький Иоанн понимал,что мамочка это святое,никого ближе у него нет. Пусть все плохое уйдет,от куда пришло.

Цілюща молитва від хвороб

Невідома доля, яку для нас Бог вибрав. Багато людей вважають: все, що трапляється в їхньому житті, вони повинні сприймати смиренно і безкомпромісно. Але коли мова йде про хворобу, сприйняття світу змінюється.

Любов Господа

Відносини Бога з нами дуже схожі на зв`язок батьків і їхніх чад. Царю небесний любить людей так само міцно і щиро, як мати і батько свою дитину.

Якщо у малюка щось болить, то він біжить до рідних, а ті відразу ж безкорисливо намагаються йому допомогти. Так само йде справа і з Господом. Попросіть у нього порятунку для душі або тіла, Він не залишить раба Свого без уваги.

Зцілити недугу і загоїти рану може молитва від хвороб. Радість отримують батьки від щастя дітей. Так само торжествує Господь від посмішок людей. Недарма головна благання християн до Бога починається зі слів «Отче наш».

Варто зауважити, що сам Творець не подає на народи напасті просто так. У кожному Його кроці є великий задум.

До кого звертатися?

З проханнями зцілити їх звертаються православні до небес. Благати про здоров`я і силу можна Всевишнього, Діву Марію, ангелів і різних святих. Допоможе поліпшити самопочуття причастя, сповідь і соборування. Інша назва останнього ритуалу – Таїнство Єлеопомазання. Мета такого обряду – в тому, що при помазання людини освяченим маслом на нього падає благодать Божа. Це зміцнює і зцілює дух і тіло людини.

Просити здоров`я для себе і рідних можна всіх без винятку небесних покровителів. Звертатися потрібно до ангелів, чиїми іменами ви названі. Священики вважають, що молитва про зцілення від хвороби має найбільшу силу в тому випадку, якщо ви звертаєтеся до блаженного, з якою спілкуєтеся постійно. Адже саме цей святий краще вас розуміє і обов`язково віддячить за вірність і відданість, пославши здоров`я.

чудо Пантелеймона

Можна припустити, що максимально сприяють одужанню ті праведники, які були чудотворцями і мали особливі здібності ще за земного життя. Допомагав людям Преподобний Самсон, загоював рани святитель Святий Спиридон, лікар мученик Діомід і багато інших. Винятковим даром володів ранній християнин Пантелеімон.

Молитва святому від хвороби сьогодні звучить на всіх мовах світу. Кожного праведник розуміє, допомагає всім. Секрет цілющої сили в його історії.

Народився великомученик в 275 році. Його батько був затятим язичником, а мати – християнкою. Жінка хотіла виростити сина в своїй вірі, але вона померла, коли хлопчик ще був маленьким. Згодом Пантелеімон навчався лікарській справі. Потім його помітив імператор і забрав до себе.

доля мученика

Далі доля звела з людиною на ім`я пресвітер Єрмолай. Тут слід зазначити, що це наставник Пантелеймона, і у нього також був дар зціляти. Тому до нього також може бути звернена молитва від хвороб.

Саме він розповів юнакові про християнство. Хлопцеві сподобалася ця релігія, але повірив він у силу Бога тільки тоді, коли побачив диво. На його очах змія вкусила дитину, і Пантелеймон попросив Господа оживити крихітку. Так і сталося. Після цього випадку він хрестився і отримав дар зцілення.

Про чудотворця дізнався імператор. Він влаштував експеримент. Одного хворого мали лікувати язичники і Пантелеімон. Коли безнадійний людина одужала від слів християнина, цар розгнівався і наказав стратити святого. Але всі спроби вбити мученика були марні. Помер праведник, коли сам Бог покликав його до Царства Свого.

Розмова з Пантелеймоном – це сильна молитва від хвороб. Хворий може зачитати святий текст або своїми словами попросити допомоги у великомученика. Щире і відчайдушний звернення не залишиться поза увагою праведника.

віщий птах

Особливе місце в російській церкві займає Матушка Матрона. Багато фактів залишилося з біографії цієї жінки. З огляду на чудеса, які вона робила за життя і після смерті, праведниця була канонізована в 1999 році.

Сьогодні її ікони рятують від біди і допомагають усім, хто прийде до неї з щирим проханням. молитва Матрони Московській про зцілення від хвороби дуже популярна. Блаженна сама хворіла, але завдяки дару, яким наділив її Бог, могла зцілювати інших.

З`явилася дівчинка в простій селянській родині 10 (22) листопада 1881 року, в Тульській губернії. Батьки дитини були літніми і вже мали трьох дітей. На виховання четвертої дочки не вистачило б ні сил, ні коштів. Тому старі ще до народження чада вирішили віддати його до притулку. Так би і сталося, якби не сон, який побачила матір святий. Їй привиділася біла, дуже красива сліпа птах. Коли дитина з`явилася на світ, жінка зрозуміла, що її новонароджена сліпа дочка і була крилатим дивом зі сну. Дівчинку залишили у себе.

чудеса дитини

Мабуть, через те, що дитина була позбавлена зору, молитва Матрони Московської від хвороб має таку велику силу. Але фізичний недолік не завадив бачити їй серцем.

Коли дитину хрестили, над чаном з водою піднялася біла хмаринка. Священик тоді зауважив, що дитині передбачено творити великі справи.

З дитинства Мотрону тягнуло до віри. Одного разу мати сліпої дівчинки побачила, як та молиться в куточку. Жінка гірко зітхнула, на що блаженна відповіла, що її шкодувати не варто, адже з нею Бог.

Згодом дитина передбачив смерть місцевого священика. З тих пір на порозі збирався натовп. Дівчинка попереджала про біду і зцілювала від недуг. Щирою була її молитва від хвороб. Матрони самій не пощастило жити повноцінним життям, тому вона допомагала всім, хто приходив. Про її здібностях знали далеко за межами села.

життя праведниці

Є факт, що до сліпої дівчинки звернулися рідні одного каліки. Вона сказала, що чекатиме його у себе. Якщо він не може йти, нехай повзе. Хворий повз до порогу будинку святий. А після зустрічі з Матроною пішов додому самостійно. Коли дівчині було 18 років, її саму частково паралізувало. З тих пір вона вже не вставала. Саме тому молитва Матрони Московської про зцілення від хвороби не залишається без уваги святий. Адже жінка сама страждала.

Слава про матінці поширювалася по всій країні. Кажуть, що навіть сам Сталін просив її подивитися в майбутнє і розповісти про наслідки Вітчизняної війни. Але у такої інформації немає достовірних підтверджень.

Сліпа жінка чітко бачила завтрашній день. Вона напророкувала власну смерть. В останні години життя приймала тих, хто просив про допомогу. Люди, які знали її особисто, говорили, що свята майже ніколи не спала, але дозволяла собі дрімати сидячи.

Звернення до Матінки

Поховали її на Даниловському кладовищі 4 травня 1952 року. А в березні 1998 року мощі блаженної перенесли в Покровський монастир. Зараз саме там найчастіше звучить молитва про зцілення від хвороби Матрони. Але звернутися до покровительці може кожен і у себе вдома.

Свята за життя говорила, що лікує людей не вона, а Бог. Але зараз мучениця на небесах.

Скажіть їй такі слова: «Блаженна Матушка Матрона! Почуй наше прохання! Весь твій вік осяяний добром, світлом Господа. Все життя приймала бідних, багатих, злих і смиренних, зрівнюючи їх. Чудеса творили руки твої, знімала ти скорбота душевну і тілесні недуги. Так допоможи сьогодні нам. Дай сили нести Хрест свій, у здоров`ї і радості славити Всевишнього, істину сіяти, віру православну прославляти. Нехай любов до Бога міцніє в мені і моїх рідних. Проси Всевишнього, щоб ми в здоров`ї дожили і в Царство Його Небесне були прийняті. амінь »

За життя Матрона сказала, що смерть не завадить їй зцілювати людей – всі, хто звернеться до неї, отримують допомогу. Така молитва від хвороб зміцнить вашу віру і любов до Всевишнього. Натомість ви отримаєте здоров`я і благополуччя.

стежка правди

Варто зауважити, що звертатися до святих і Господу можна не тільки якимись спеціальними текстами. Якщо людина віруюча, то біда буде обходити його стороною. Іноді саме демони насилають на нас різні хвороби і проблеми. Бог може піддавати раба свого випробуванню, яке він зобов`язаний пройти, щоб звернутися на стежку істини.

Нерідко причиною нашого поганого самопочуття стають наклеп і прокльони заздрісників. Від недобрих слів і поглядів врятують спеціальні молитви від хвороби. Від псування захищають і додають силу боротися з демонами такі слова: «Господи милостивий і могутній, справи чиї великі, задуми праведні! Дай мені, рабу Твоєму (ім`я) благословення. Щоб в здоров`ї і радості я дні освітленням світлом небесним Твоїм зустрічав і правду славив. Молю Тебе слізно, прости гріхи мої і дозволь стати на стежку істини Твоєї. Дай мені і рідним моїм вірою жити і добро в ім`я Твоє творити. амінь »

Якщо ви турбуєтеся про своїх близьких, то слова попереднього тексту можна трохи поправити і молити за здоров`я іншої людини.

У кожного свій покровитель

Практично кожен святий відповідає за свій напрямок, але ніхто з них не відмовить щирого серця в допомоги. Проте краще звертатися до тих праведників, які «спеціалізуються» в тій чи іншій області. Наприклад, молитва від хвороб дітей може бути виголошена до Святого Стіліану. Ця людина навіть на іконах зображується з немовлятами. Праведник рятував людей, яких суспільство вважало безнадійно хворими. Але особливо сильно любив дітей. Лікував він не тільки їх фізичні вади, а й духовні. Багато батьків навіть віддавали своїх чад на виховання святому.

Богородиця допоможе жінкам. Вона милосердна і добра. У зверненні до неї дівчата просять про вдале заміжжя, а старші жінки – про народження здорових і красивих дітей. Велику силу має молитва від жіночих хвороб до Діви Марії.

Головне в таких проханнях – щирість і чистота помислів.

Подяка за зцілення

Глибока суть фрази «за позику віддяка». Ці слова стосуються не тільки наших повсякденних, земних турбот, а й угод, які ми складаємо з небесами. Молитва від хвороб зазвичай вимовляється в випадках, коли все інше не в силах допомогти. У такий момент людина сподівається тільки на Господа, і Він в біді не залишає своїх рабів. Але віруючий часто, крім прохань, підсилює слова обіцянками, які дійсно має намір виконати. Всевишній милосердний і зцілює рани душевні і тілесні своїх дітей. Він вірить в те, що ми будемо тримати слово.

Але пізніше, під час радості, людина забуває про те, що наобіцяв. Веселощі затуманює розум. Всі чудеса, що створив Господь, Його раб сприймає як щось буденне і земне.

Якщо ваші обіцянки перед Царем Небесним не виконуються, то молитва про зцілення від хвороби не матиме сили. Більш того, у владі справедливого Господа покарати марнослів`я.

Саме тому, якщо на вас зійшла благодать Божа, ведіть праведне життя і дякуйте Всевишньому за милості.

Сильна материнська молитва за дітей

Короткий зміст статті:

  • Що таке молитва?
  • Що потрібно знати про молитву?
  • Молитва про дітей
  • Любов матері
  • Молитва матері про дитину

Безмежна любов матері, народження материнських

інстинктів відбувається при першому спілкуванні з немовлям. Це повністю змінює

світогляд і життєві цінності жінки. Відтепер на перше місце виходить

турбота про сім’ю. Сама сильна материнська молитва за дітей народжується, коли

відбувається появою немовляти на світ.

Що таке молитва?

Молитва – це таїнство, розмова людини з Всевишнім.

Кожне вимовлене слово володіє величезною силою. З давніх часів люди

користувалися замовляннями і заклинаннями. Силою слова заговорювали хвороби,

невдачі, страхи і багато іншого. Використовували при приготуванні їжі. Кожне

слово має матеріальну силу. Тому коли відбувається звернення до Бога потрібно

ретельно продумувати зміст промови. Справжня віра і бажання доносять прохання,

побажання та подяки до Творця.

Що потрібно знати про молитву?

Віра людини є основною звернення до Бога.

Спілкування з Всевишнім відбувається, так як зручно людині, не важливо якою мовою

вимовляє – приготованим тексту або своїми словами, що йдуть від душі.

Звернення не повинно складатися з одних прохань і

побажань, основним почуттям є подяка! Вдячність за життя,

яка була дана, за можливість саморозвитку, за людей, які знаходяться

Для моління не обов’язково відвідувати церкву, для цього

підійде будь спокійне і тихе місце, щоб ніхто не потривожив. Перед

прочитанням молитви обов’язково підготуватися, налаштується. Очистити голову від

непотрібних думок, знайти точку спокою. Виходячи з набутого стану, почати

Молитва про дітей

Зародження, виношування і поява на світ дитини –

велика радість і таємниця в теж час. А у жінки відбувається перетворення і

переосмислення цінностей. З появою нового члена сім’ї жінка вступає в

нову соціальну роль – матері. А сама сильна материнська молитва за дітей –

це слова, сказані жінкою при народженні дитини, при першому контакті з

ним. Можливо, слова не вимовляються уголос, і у кожної жінки текст молитви –

напуття свій. Це вдячність Творцеві за народження дитя, і в теж час –

прохання про захист і допомогу для свого чада. Прохання щоб немовля, що прийшов у

цей світ був щасливим і здоровим, щоб Вищі сили не залишили його протягом

Діти приходять у цей світ, для того, щоб пройти свій

власний шлях. У кожного з них своє призначення і своє завдання. А матері

потрібно вчасно відпустити свого дитини в доросле життя, без її опіки. Але

завдання матері своєю любов’ю і вірою захищати чадо і просити Бога, щоб

доглянув за ним і наставив на шлях Істинний.

Любов матері

Любов матері безмежна, вона любить своє чадо в будь-якій

ситуації. Така підтримка допомагає подолати будь-які перешкоди, підштовхує

на досягнення нових вершин, а також надихає. Це одне з найбільш щирих і

чистих почуттів у світі.

Найсильніша материнська молитва для дітей іде від

душі. Це порив щирої радості або прохання про допомогу, потаємні почуття,

якими мати хоче поділитися з Отцем Небесним.

Молитва матері про дитину

Владико Господи Вседержителю, будь милостивий до дітей моїх,

приведи їх до віри і спасіння, збережи їх під покровом Твоїм, покрий їх від усякого

лукавого похоті, отжени від них усякого ворога і супостата, відкрий їм вуха і

очі сердечні, даруй розчулення і смирення серцям їхнім.

Частина молитви – прохання про те, щоб дітей обійшли

стороною злість, гордість, ненависть і заздрість. Але кожна сім’я повинна

розуміти – моральні аспекти закладаються в сім’ї.

турбота матері оточує новонародженого з самого народження. Через маму діти розуміють,

що таке ласка і ніжність. Знайомляться з красою цього світу. Сама сильна

материнська молитва за дітей звучить в її душі кожен день.

Відео з молитвою:

Далі відео з сильною материнською молитвою про дитину:

Оценка 4.9 проголосовавших: 939
ПОДЕЛИТЬСЯ

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here